FASADMÅLNING I STOCKHOLM


CL Måleri är ett pålitligt måleriföretag som specialiserar sig på fasadmålning och kan hjälpa dig att förvandla utseendet på din fastighet.


Att måla om fasaden på ditt hus eller byggnad är inte bara en estetisk uppgradering, det är också ett viktigt steg för att skydda och bevara din fastighet.


Fasaderna utsätts dagligen för väder, vind och andra yttre påverkningar, vilket kan leda till slitage och försämring över tiden.


  • När du planerar att måla om fasaden är det viktigt att tänka på några avgörande faktorer. För det första är det viktigt att välja rätt typ av färg och produkter som är lämpliga för ditt fasadmaterial, vare sig det är trä, puts, betong eller annat. 


  • För det andra är förberedelserna inför fasadmålningen avgörande för att uppnå ett lyckat resultat.


  • Vi utför nödvändiga förberedelser som inkluderar rengöring av fasadytan, borttagning av lös färg eller puts, och eventuellt reparation av skador eller ojämnheter.


  • Genom att säkerställa en jämn och ren yta skapar vi en hållbar grund för den nya färgen.

Vid själva målningsprocessen använder vi oss av professionella tekniker och kvalitetsfärg för att säkerställa en jämn täckning och en slående finish.


Vi strävar efter att uppnå en enhetlig färg och eliminera eventuella ojämnheter eller penseldrag för att skapa en professionell och polerad look.


Vid fasadmålning är det också viktigt att ta hänsyn till säkerheten och skydda omgivande ytor. Vi vidtar lämpliga åtgärder för att skydda dina fönster, trädgårdar och andra delar av fastigheten från färgstänk och skador. Vi arbetar effektivt och noggrant för att minimera störningar för dig och dina grannar.


Slutligen är det viktigt att regelbundet underhålla och övervaka fasaden även efter att målningsarbetet är klart. Detta kan inkludera att utföra regelbunden rengöring och eventuell reparation av skador som kan uppstå över tiden.


Kontakta oss idag för att boka en konsultation och få en kostnadsfri offert för fasadmålning i Stockholm.

✅ Miljövänliga färger  ✅ Kostnadsfri offert  ✅ Rot-avdrag

BEGÄR EN KOSTNADSFRI OFFERT